Mannelijke Strippers

Published Jun 29, 22
4 min read

Stripper huren bij AvantiStriptease.nl

Wil je een sexy stripper huren voor jouw feest? Bij AvantiStriptease kan je zowel mannelijke strippers als vrouwelijke strippers inhuren. Onze stripper agency scoort een 4,8/5 op Trustpilot. (!!) Dus voor een spannende avond met een spectaculaire show huur je bij AvantiStriptease.nl de beste strippers voor vrijgezellenfeest, verjaardag en iedere andere gelegenheid!
Stripper huren bij AvantiStriptease.nl Wil je een sexy stripper huren voor jouw feest? Bij AvantiStriptease kan je zowel mannelijke strippers als vrouwelijke strippers inhuren. Onze stripper agency scoort een 4,8/5 op Trustpilot. (!!) Dus voor een spannende avond met een spectaculaire show huur je bij AvantiStriptease.nl de beste strippers voor vrijgezellenfeest, verjaardag en iedere andere gelegenheid! Best beoordeeld! Een 4.7/5 op Trustpilot (!!) Binnen 5 minuten contact via Whatsapp Een stripper huren al vanaf € 170,- Ook last minute stripper boeken is mogelijk

Stripper Silvester

Er waren velen foto's gemaakt van Jan(dat mocht)en van Gabriella helaas te weinig,de mannen waren nl zo van onder de indruk van haar optreden dat hun tongen op de grond hingen ;)En vergaten ze de foto's te nemen. haha (stripper name calculator). met beide strippers(ster) had ik boven op een kamer nog even alles doorgenomen wat wel of niet mocht/kan..Ze waren erg vriendelijk.

Ik boek voor onze volgende keer weer deze twee en dan mogen ze hun" volledige uitgebreide act" doen want dan zijn de andere jarigen 40+ . We verheugen ons er nu al op. Ik had Gabriella om 22. 00 uur geboekt en Jan rond 23. 00 uur. Ook dank ik de meneer (naam vergeten) die je aan de tel krijgt als je gaat bellen voor info enz.

Jongens jullie zijn top !!! 16 april Joey (Kruisland, Jessica geboekt): mijn complimenten! Enorm bedankt voor haar flexibiliteit en vriendelijkheid. amber heard stripper. Het is een vrouw die zonder twijfel een tip verdiend! Ze heeft deze avond compleet gemaakt en met de onverwachte wijzigingen is ze volledig meegegaan zonder problemen. Mijn extra tip is meer dan verdiend en als ik ooit in de toekomst een keuze moet maken, is het deze dame.

Met volledige vertrouwen heeft ze een avond met een glimlach tot een mooi einde gebracht. Bedankt en misschien tot in de toekomst. 21 maart, Liesbeth (Alphen ad Rijn): Wat een topbureau! Voor een vrijgezellenfeest hadden wij een stripper geboekt via een andere site en die kwam niet opdagen. stripper limburg. Via google op deze site gekomen. sexy stripper.

En werd er gewoon binnen een uur stripper geregeld (stripper boeken). Wat een top service (stripper ontario). En wat een topact van Nick die onze vrijgezel een geweldige avond heeft bezorgd! Bedankt. Helemaal super! 22 februari, Wendy (Noordhoek): Wat een geweldige service! Wij hadden een dame geboekt, maar per ongeluk de verkeerde maand, maart ipv februari, besproken….

Maar in eerste instantie hadden we besloten om toch maar af te zien van een vrouwelijke stripper. Uiteindelijk wilde we toch een stripper inhuren - the candy stripper tia cyrus & ramon. We hebben de stripact vervolgens bij een concurrerende organisatie dicht in de buurt besteld. Echter is het gevolg daarvan geweest dat de stripper niet op kwam dagen en dat we met een teleurgestelde “Os” (dertig jaar geworden vrijgezel) zaten te kijken (male stripper videos).

Stripper Step Sister

In ieder geval bedankt voor het beantwoorden van mijn vragen. Met vriendelijke groet, Stijn. 19 oktober Grietje (Utrecht): hierbij wil ik jou service nog een keer bedanken. Echt super dat je mij kon helpen op het laatste moment, ik zal even nog in het kort uitleggen. waarom jij me redder in nood was.

nou daar ben ik dan klaar mee (mannelijke stripper). Toen belde ik na jou (was al 22. 30 uur s avonds!) je heb het echt super geregeld voor me met een half uur stond Margot voor me deur en moet zeggen ze heeft het super gedaan. Ze betrok iedereen erbij en ook nog komisch en erotisch tegelijk en lenig dat ze was.

nl gebeld en die hebben Clyde gestuurd, de volgende keer boeken we gelijk bij jullie! 14 september: Alles is volgens afspraak verlopen, als ik nog eens zo’n gelegenheid heb, dan weet ik u te vinden! Het was een super act! 3 september Camiel (Wageningen): alle studenten hebben het er nog over, Jessica heeft een goede show gedaan! Bedankt voor het organiseren.

24 augustus Bart (Deurne): Gabriella heeft een leuk show gedaan, bedankt! 24 augustus Nadia (Walsoorden, Zeeland). Ook wij hebben een meer dan slechte ervaring met een buro, voor 170 euro een donkere stripper besteld en een paar uur voor het optreden een telefoontje dat hij ziek is en of ze een andere stripper mochten sturen.

Wij hadden een dame geboekt voor Vaals, maar net als Sophie uit Hengelo werden kregen wij enkele uren voor het optreden een sms dat het niet door kon gaan. lelijke stripper. Striptease Service Nederland uit Ede nam s avonds om 22 uur de telefoon nog op en heeft toch nog een striptease, Melissa, kunnen regelen, ons afstudeerfeest is toch nog gered! Melissa heeft een supergoeie show gedaan! Als wij weer een stripper nodig hebben, bellen wij jullie gelijk, dan weten we dat het goed komt.

19 juni Debbie (Geldrop): Nog bedankt voor het regelen van Alex, het was een top avond en zeker ook dankzij hem (utp kabel stripper). Ondanks ons beperkte budget hebben jullie het toch voor elkaar gekregen om een goede stripper te sturen! Misschien dat ik in de toekomst nog wel mail, thx voor het onderhandelen.

Stripper Leeuwarden

5 april Kaylee (Hellevoetsluis): wij hebben Alex gevraagd voor onze vriendin, het was een grote verrassing voor haar, ze is helemaal weg van brede hunks, ze praat er nu nog steeds over, leuke en ech goeie stripper, een aanrader. Kaylee en vriendinnen 30 maart Manon (Ter Schuur): Alle klanten gingen helemaal uit hun dak door Sandra op de bar.

Typische stripper prijzen:

De gemiddelde prijs van strippers is €200. Bovendien hebben sommige feestlocaties een reiskostenvergoeding toegevoegd aan het contante deel van de danser. In dit geval wordt u per e-il op de hoogte gebracht voordat u uw bestelling plaatst. Tijdens je stripshow. Het is eindelijk zover! Uw entertainment arriveert klaar om te dansen met hun eigen muziek, speler en rekwisieten voor hun optreden. De meeste dansers hebben misschien ook een kamer nodig om even hun kostuum aan te trekken. Op dit punt betaalt u het contante deel aan hen voordat ze beginnen. Omdat fooien niet zijn inbegrepen, raden we aan om TIJDENS de uitvoering fooien te geven voor het beste resultaat . Een typisch feest zorgt er bijvoorbeeld voor dat elke gast ongeveer € 20 aan singles heeft om te gebruiken.

Hoe boek je een stripper

Het boeken van een stripper kan dezelfde prijs opleveren als slechts één glas wijn per stuk voor de gemiddelde feestgroep, of het nu een verjaardag is of een vrijgezellenfeest. Een stripper kan heel goedkoop trainen met voldoende personeel, dus nodig zoveel mogelijk gasten uit voor het entertainment van uw feest. Sommige mensen houden het echter liever als een verrassing voor het hele feest om van hun reactie te genieten. Het proces om een ​​stripper te boeken is snel en eenvoudig:
 • 1. Neem contact op met een ervaren stripagrambureau om uw vragen over het boeken van een stripper te beantwoorden en kijk wie er in uw omgeving beschikbaar is. Geef een datum en tijdschema voor aankomst op - hoe meer kennisgeving (idealiter ten minste 2 weken voorafgaand aan het evenement als het op zaterdagavond is), hoe meer strippers om uit te kiezen en hoe selectiever je kunt zijn. De beste jongens hebben drukke schema's en zijn vaak van tevoren volgeboekt.
 • 2. Professionele strippers zijn veelzijdig en getraind om overal en altijd routines uit te voeren, van kleinschalige privéfeestjes met beperkte ruimte tot grootschalige shows. Privéadressen, airbnb, hotels en particulier gehuurde kamers op openbare locaties zijn ideaal. Afhankelijk van hoe openbaar of afgelegen de locatie is, moet het niveau van naaktheid in de uitvoering mogelijk worden aangepast. De meeste vrijgezellenfeesten vereisen echter een volledige striproutine.
 • Voor de eenvoud zou idealiter een mannelijke stripper het beste op een privéadres kunnen optreden. Ladiesnights, vrijgezellenfeesten of verjaardagsfeestjes boeken vaak een mannelijke stripper voor hun predrinks-feestje voordat ze een avondje uit gaan om de avond goed te beginnen met iets om te lachen en de hele nacht over te praten. Klanten in het thuisland en op het platteland boeken ook mannelijke strippers voor de hele nacht huisfeesten en tuinfeesten overdag om opwinding toe te voegen, vooral als een feest stagneert en er niets anders te doen is op een afgelegen locatie. Een stripper is vaak de ideale oplossing.
 • We hebben ook een landelijke database en een service voor het vinden van locaties om u te helpen bij het vinden van een geschikte locatie in uw omgeving waar dan ook in het VK voor entertainment als u een openbare locatie kiest. Of het nu de beste club, pub, wijnbar, restaurant, hotel, sociale club of feestbus in Londen is . We hebben ook de meest populaire airbnb's die hoog worden gewaardeerd door vrijgezellenfeesten - in de meeste grote steden zoals Londen, Birmingham en Manchester en op het platteland.
 • 3. Betaal een kleine aanbetaling om een ​​tijdslot vast te leggen waarop uw stripper arriveert. Veilige betalingsopties beschikbaar met een boekingsbevestiging en ontvangstbewijs. Facturering is discreet om volledige privacy te garanderen, er zullen geen strippers of entertainment op uw factuur worden vermeld.
 • 4. De stripper belt je de dag voor het feest om te bevestigen en door te nemen alles wat hij moet weten over je feest om het op maat te maken, en details over het slachtoffer en speciale vereisten zoals kostuum en muziek. U kunt hem dan briefen over hoe u hem wilt ontmoeten/begroeten en het pand wilt betreden. We begrijpen dat het soms een geheime operatie is op vrijgezellenfeesten , vrijgezellenfeesten en verjaardagen , dus we nemen discretie serieus.
 • 5. De artiest zal je 's avonds ook bellen of sms'en als ze in de buurt zijn van het adres van de locatie, zodat je je kunt voorbereiden op een ontmoeting buiten, vooral als het een verrassing is. Als u de ingang met ballonnen verfraait of buiten staat, kunt u tijd besparen bij het zoeken als het een last-minute stripper is die aankomt op een feest met beperkte tijd.
 • 6. Betaal het saldo bij aankomst direct contant aan de stripper.
 • 7. In de meeste gevallen zal hij muziek brengen, maar als je een DJ hebt, kun je alles technisch instellen voordat hij de show begint. Professionele mannelijke en vrouwelijke strippers zullen goed voorbereid arriveren, klaar om onmiddellijk met de voorstelling te beginnen, aangezien er op dit punt een grote spanning in de groep is ontstaan.
 • 8. Bekijk de uitdrukking op het gezicht van het slachtoffer, de jarige of de bruid en geniet van de show!
 • Last minute strippers zijn ook populair om te bestellen, maar er zullen minder mannen beschikbaar zijn om uit te kiezen als je uitstelt tot de week ervoor of dezelfde dag. Het is raadzaam om dit zo vroeg mogelijk door te geven door een vooronderzoek bij ons te doen, om beschikbaarheid voor uw exacte tijd en locatie te garanderen. Wij zijn 7 dagen per week geopend tot 03.00 uur.
 • We zijn erg selectief in het aanbieden van de beste selectie van knappe jongens en meisjes, met authentieke uniformen en sexy kostuums met op maat gemaakte showduur en uitvoeringsstijlen, of het nu een volledige strip, gedeeltelijke strip of smaakvol kusagram is om te lachen.

Navigation

Home

Latest Posts

Bruiloft Dj

Published Aug 08, 23
10 min read

Afzetpalen Kopen

Published Aug 01, 23
7 min read

Tweedehands Afzetpalen

Published Aug 01, 23
10 min read