Mannelijke Stripper Breda

Published Jun 22, 22
5 min read

Welkom bij Mannelijke Stripper Huren

In welk thema ga jij een mannelijke stripper boeken? Laat je jouw vriendin schrikken met een heuse politie arrestatie of een bezoek voor geluidsoverlast? Wordt het een spannende Mr. Grey stripact of toch liever een sexy Magic Mike show?  Wist je dat je met een simpel Whatsappje al een mannelijke stripper voor jouw feest kan regelen? Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor een klapstoel waarop de gelukkige een sexy lapdance kan krijgen. Heb je geen geluidsinstallatie? Dan is zelfs dat geen probleem! Laat het ons minimaal 1 dag van tevoren weten en onze mannelijke strippers nemen zelfs hun eigen bluetooth speaker mee speciaal voor jou! Is dat service of niet??

Strippers al vanaf €170 * Exclusief reiskosten

Hoeveel kost een mannelijke stripper of mannelijke striptease ?  De prijs van het huren van een mannelijke Stripper huren  is afhankelijk van de locatie en hoe lang je ze nodig hebt. Elke locatie heeft pakketten die passen bij het evenement, de gelegenheid en de gevraagde tijd. U kunt goedkope mannelijke strippers online krijgen via andere websites, maar er is een groot risico met de daad daadwerkelijk opduiken. Met een bureau bent u verzekerd van kwaliteit, professionele performers. Er zijn genoeg jongens om uit te kiezen, dus maak gerust je keuzen voor een Stripper huren.Heb je vragen over een bepaalde stripact of wil je de beschikbaarheid weten van een van onze mannelijke strippers? Neem dan contact met ons op via onze Whatsapp button.  Tijdens openingstijden helpt een van onze medewerkers je altijd binnen 5 minuten. Wij hebben mannelijke strippers die overal in Nederland striptease shows geven van ongekend niveau, waardoor je echt een avond krijgt die je nooit zult vergeten. Wat de gelegenheid ook mag wezen, onze mannelijke strippers passen zich overal op aan. Bij stripper boeken krijg je  een Mannelijke striptease act van Topniveau!

Mannelijke Stripper In Limburg

Wij werken alleen met de allerbeste strippers van Nederland, zodat jouw feest een groot succes wordt - mannelijke stripper huren. De stripshow duurt 15 a 20 minuten en is zeer uitdagend en leuk voor het hele publiek. uiteindelijk is de stripper helemaal uit de kleren tenzij jullie anders aangeven. Je kan contant betalen aan de stripper..

MANNELIJKE STRIPPER HUREN? Wil je een mannelijke stripper huren? Bij huur je stripper zorgen wij ervoor dat je feest een groot spektakel wordt. Wij verzorgen strippers voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, thema feesten, afscheidsfeesten, mancave feesten of voor welk feest dan ook. Wij zijn een allround entertainment bureau met 10 jaar ervaring.

De politie striptease is ver uit de meest gevraagde strip act tijdens een vrijgezellenfeest. Dus wilt u een show boeken maar u weet niet zeker welk thema het leukste zal zijn? De show doet het altijd goed. Er wordt aangebeld voor geluidsoverlast en dan wordt de jarige of vrijgezel ook nog eens grondig gefouilleerd.

Mannelijke stripperMannelijke stripper


In deze show zit verwerkt:Lapdance, Bodylotion en slagroom, Humor, Doordat bijna iedere stripper deze show heeft kunt u de politie striptease door heel Nederland boeken. Ook voor last minute boekingen kunt u altijd voor de show terecht. Wij krijgen veel vragen met betrekking tot het huren van een stripper. Op deze pagina vindt je antwoord op de meest gestelde vragen.

Mannelijke Stripper Huren

Voor meer informatie of reserveren vult U onderstaand formulier in: .

En dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze strippers hebben namelijk alles zelf bij zich, ook de muziek box. Het enige wat er aanwezig hoeft te zijn is een stoel waar de vrijgezel op kan zitten voor de lapdance. En deze zijn gewoon in het vakantie huisje aanwezig.

De stripteases die zij geeft zijn leuk en stijlvol en ideaal voor verjaardagen en vrijgezellenfeesten. Laat haar als politieagente je feest onderbreken en geniet van een spectaculaire show. Stripster Michele Michele wordt vaak geboekt bij de Mannenspeeltuin in Oosterhout. De reden hiervan? Haar Army striptease show is een van haar specialiteiten en maakt de vrijgezellendag helemaal compleet.

De juiste rondingen en sexy dans moves. Het zal een show worden die je niet snel zal vergeten. Stripster Margot Met de mannen op vrijgezellenweekend? En jullie willen dat de vrijgezel eens flink wordt aangepakt? Een van de specialiteiten van Margot is haar kinky SM act. Stripper Kevin Als je een striptease krijgt van stripper Kevin, ervaar je een unieke striptease act.

Mannelijke Stripper Neukt

Stripper Helios De shows van stripper Helios zijn echt een must om mee te maken. Hij is ook al diverse keren aanwezig geweest bij verschillende tv-programma’s. Stripper Ferdi Deze jonge adonis heeft al regelmatig zijn kunsten laten zien op TV. Buiten het strippen is hij ook te boeken als naaktmodel en sexy butler.

Nieuwsgierig geworden? Na het zien van zijn show zal je begrijpen waarom deze donkere stripper zo razend populair is. Wat zijn de kosten voor een stripper in Oosterhout? Wil je een stripster in Oosterhout boeken? Dan kan al vanaf € 170,-, inclusief reiskosten. Wil je meer inzicht in onze prijzen voor bijvoorbeeld het boeken van candy girl? Bekijk dan onze tarievenpagina.

Veel geboekt maar niet echt origineel. Bij ons kan je buiten de “standaard” stripshows ook terug voor unieke striptease shows. Dit kunnen shows zijn waarin de stripper ook gaat vuurspuwen of shows van een mannelijke en vrouwelijke stripper die in hun show ook acrobatische hoogtestandjes verwerkt hebben,Deze shows zijn een echte eye catcher en altijd een groot succes op een event.

Dit is een outdoor center waar je kan paintballen, soldaatje spelen en meer. Dit is dan ook met uitstek the place to be voor een mannen vrijgezellenfeest. En ook hier zijn onze stripteases regelmatig aanwezig voor een show. Het thema wat dan het beste past bij deze gelegenheid is de Army striptease show.

Mannelijke Stripper In Den Haag

Unieke strip shows Je kent het wel, die politie agent die gaat strippen. Veel geboekt maar niet echt origineel. Bij ons kan je buiten de “standaard” stripshows ook terug voor unieke striptease shows. Dit kunnen shows zijn waarin de stripper ook gaat vuurspuwen of shows van een mannelijke en vrouwelijke stripper die in hun show ook acrobatische hoogtestandjes verwerkt hebben,Deze shows zijn een echte eye catcher en altijd een groot succes op een event.

Dit is een outdoor center waar je kan paintballen, soldaatje spelen en meer. Dit is dan ook met uitstek the place to be voor een mannen vrijgezellenfeest. En ook hier zijn onze stripteases regelmatig aanwezig voor een show. Het thema wat dan het beste past bij deze gelegenheid is de Army striptease show.

Dit is een outdoor center waar je kan paintballen, soldaatje spelen en meer. Dit is dan ook met uitstek the place to be voor een mannen vrijgezellenfeest. En ook hier zijn onze stripteases regelmatig aanwezig voor een show. Het thema wat dan het beste past bij deze gelegenheid is de Army striptease show.

We bespreken je wensen en kijken wat er mogelijk is. Onze strippers zijn ook last minute in te huren. Wanneer het eenmaal zover is, heb je enkele attributen nodig om te act zo goed mogelijk te laten verlopen, namelijk: Een cd-speler of een aansluiting voor een i, Phone Een stoel zonder armleuningen Een ruimte waar de stripper zich kan voorbereiden Workshop combineren met een stripper We bieden ook verschillende uitdagende workshops aan.

Mannelijke Stripper In Purmerend

Mannelijke stripperMannelijke stripper


Ze zijn ook ontzettend leuk om te combineren met een vrijgezellenfeest. Combineer de striptease met een workshop Is een stripper net niet spannend genoeg om de jarige of vrijgezel te verleiden? Combineer het feest dan met een leuke (en leerzame) workshop! Je ontvangt dan zelfs nog € 10,- korting. Mannelijke stripper in Limburg. Kies bijvoorbeeld voor: [informatio] .

Navigation

Home

Latest Posts

Bruiloft Dj

Published Aug 08, 23
10 min read

Afzetpalen Kopen

Published Aug 01, 23
7 min read

Tweedehands Afzetpalen

Published Aug 01, 23
10 min read